BAGAMOYO

Jag har privilegiet av att ha världens finaste familj. Vissa delar av familjen befann sig just denna veckan i Bagamoyo. Därför, efter ett telefonsamtal och en tio timmars lång bussresa befann sig Laura, Aja och jag i Bagamoyo tillsammans med dom. Under fem fina dagar fick vi uppleva MASSOR. 


Det var fem dagar fyllda med ren lycka. Lycka över stort som smått. Lycka över att man kunde ställa in vattentemperaturen i duschen. Lycka över att det fanns vatten i toaletten. (Har inte haft vatten hos Mama på över en vecka). Lycka över att dom ville visa oss deras sida av Tanzania. Lycka över att vi fick möjligheten att komma och hälsa på. 


Det hände så mycket. Vi åkte med en båt i lagunen, solade och badade, tittade på ruinerna och lärde oss om stadens historia, såg en orm, åt en hel fisk, såg en vacker skolöppning där alla baren sjöng nationalsången, åt världens godaste sunday-glass i Dar es Salam och badade i månskenet... (null)


(null)


(null)



... Listan är lång och alla minnen är många! Det går inte att på något sätt förklara hur fantastiskt det var att hälsa på i ett blogginlägg så jag tänker inte ens försöka. 


Men TUSEN TAKK for denne helgen!